نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرتمیزیا بررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
  • آزمون گاز برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
  • آمیخته گری بررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
  • آنتی بیوتیک اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
  • آنزیم اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
  • آنزیم آنتی اکسیدانی اثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
  • آنزیم کبدی اثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
  • آنزیم و شاخص های تولیدی تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 45-54]

ا

  • استان ایلام ارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
  • استان چهارمحال و بختیاری تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
  • استان قم تحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
  • استان گلستان بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
  • استان مرکزی بررسی وضعیت عملکرد تولید مثلی گوسفندان گله‌های عشایری استان مرکزی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 29-38]
  • اسید آلی مقایسه جیره‌های دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریخت‌‌شناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
  • اسید آمینه پاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
  • اسیدهای آمینه گوگرد دار تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره رشد با استفاده از صفات عملکردی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 77-84]
  • اسیدهای چرب مقایسه ترکیب اسیدهای چرب کوهان شتر بومی و آمیخته [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 49-56]
  • اطلاعات شجره بررسی روند همخونی در گوسفندان نژاد شال [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 85-92]
  • الیاف نامحلول در شوینده خنثی بررسی وضعیت تغذیه‌ای تلیسه‌های جایگزین در گاوداری‌های صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
  • ایمنی اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
  • امولسیفیکاسیون کامل تولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]
  • انرژی قابل متابولیسم اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
  • انرژی قابل متابولسیم بررسی وضعیت تغذیه‌ای تلیسه‌های جایگزین در گاوداری‌های صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]

ب

  • بازده پروتئین پاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
  • باکتری های روده بررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
  • باگاس نیشکر مقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
  • برآورد انرژی قابل متابولیسم برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
  • بز بررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
  • بلدرچین ژاپنی اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
  • بنتونیت مقایسه تاثیر کاربرد جیره‌ای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
  • بنتونیت- استافیلوکوکوس اورئوس- اسیدیته – زمان- جذب بررسی اسیدیته و زمان مناسب جذب باکتری استافیلوکوکوس اورئوس توسط بنتونیت سدیم در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 73-80]
  • بیوشیمیایی سرم خون تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]

پ

  • پایداری کره تولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]
  • پاسخ ایمنی بررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
  • پردازش‌تصویر فن‌آوری پردازش‌تصویر و مروری بر برخی نتایج استفاده ازآن در دامپروری [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 35-44]
  • پروبیوتیک اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
  • پروبیوتیک مقایسه جیره‌های دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریخت‌‌شناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
  • پروتئین خام بررسی وضعیت تغذیه‌ای تلیسه‌های جایگزین در گاوداری‌های صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
  • پروتئین شیر گاومیش جایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
  • پنیر سنتی ارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
  • پنیرهای کشدار جایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
  • پودر سیر اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
  • پودر قارچ اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]

ت

  • ترکیبات شیمیایی برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
  • ترکیبات شیمیائی تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ارزش غذایی دو جلبک‌ دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
  • تصمیم‌‌گیری چند شاخصه بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
  • تفاله چغندرقند مقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
  • تلتلیسه‌های جایگزین بررسی وضعیت تغذیه‌ای تلیسه‌های جایگزین در گاوداری‌های صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
  • تلفات تحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
  • تلفات اثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
  • توان تولیدی مقایسه تاثیر کاربرد جیره‌ای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]

ج

  • جلبک‌های دریایی تعیین ارزش غذایی دو جلبک‌ دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
  • جو بدون پوشینه تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 45-54]
  • جوجه ریزی تحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
  • جوجه گوشتی مقایسه تاثیر کاربرد جیره‌ای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
  • جوجه گوشتی تأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
  • جوجه گوشتی بررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
  • جوجه گوشتی اثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
  • جوجه گوشتی مقایسه جیره‌های دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریخت‌‌شناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
  • جوجه گوشتی ماده اثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
  • جوجه های گوشتی اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
  • جوجه های گوشتی تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]

چ

  • چربی شیر گاومیش جایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
  • چندشکلی بررسی ارتباط ژن‌های PRL و NPY با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 15-24]

ح

  • حذف اجباری بررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]
  • حذف اختیاری بررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]

خ

  • خصوصیات شیمیایی ارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
  • خصوصیات لاشه اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
  • خواص رئولوژیک کره تولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]

د

  • دامپروری فن‌آوری پردازش‌تصویر و مروری بر برخی نتایج استفاده ازآن در دامپروری [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 35-44]
  • دانه جو ایران برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]

ر

  • ریخت‌شناسی روده مقایسه جیره‌های دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریخت‌‌شناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
  • رگرسیون لاجیستیک تحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
  • روش تیلی و تری برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
  • روغن اسانسی سنبل کوهی اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
  • روغن ماهی اثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
  • روند ژنتیکی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
  • روند همخونی بررسی روند همخونی در گوسفندان نژاد شال [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 85-92]

ز

  • زئولیت مقایسه تاثیر کاربرد جیره‌ای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]

ژ

  • ژن کاپاکازئین بررسی چند‌شکلی اگزون چهارم ژن کاپاکازئین در گوسفند نژاد ماکویی با استفاده از روش PCR-SSCP [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 39-46]
  • ژن‌هایPRL وNPY بررسی ارتباط ژن‌های PRL و NPY با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 15-24]

س

  • سارگاسوم آنگوستیفولیوم تعیین ارزش غذایی دو جلبک‌ دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
  • سال زراعی تحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
  • سرم بررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
  • سیستم ایمنی تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]
  • سمنان ارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
  • سینرزیس فاز آبی تولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]

ش

  • شاخص‌های تولید مثلی بررسی وضعیت عملکرد تولید مثلی گوسفندان گله‌های عشایری استان مرکزی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 29-38]
  • شترآمیخته مقایسه ترکیب اسیدهای چرب کوهان شتر بومی و آمیخته [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 49-56]
  • شتر تک‌کوهانه مقایسه ترکیب اسیدهای چرب کوهان شتر بومی و آمیخته [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 49-56]

ص

  • صفات بیومتری بررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
  • صفات تولید مثلی بررسی ارتباط ژن‌های PRL و NPY با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 15-24]
  • صفات کیفی تخم‌‌مرغ اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
  • صفات لاشه مقایسه تاثیر کاربرد جیره‌ای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
  • صفات لاشه اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
  • صفات وزن بدن بررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]

ض

  • ضایعات سیب اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]

ع

  • علف مار اثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
  • علل حذف بررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]
  • علوفه سیلو شده مقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
  • عملکرد پاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
  • عملکرد اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
  • عملکرد اثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
  • عملکرد اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
  • عملکرد اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
  • عملکرد مقایسه جیره‌های دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریخت‌‌شناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
  • عملکرد اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
  • عملکرد تولیدی تأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
  • عملکرد جوجه گوشتی و خط شکسته تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره رشد با استفاده از صفات عملکردی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 77-84]
  • عملکرد رشد اثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
  • عملکرد و فراسنجه های خونی اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
  • عوامل مدیریتی بررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]

ف

  • فراسنجه های بیوشیمیایی بررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
  • فراسنجه‌های خونی اثر مقایسه‏ ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتی‏بیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه‏ های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
  • فلاوومایسین بررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]

ق

  • قابلیت هضم تعیین ارزش غذایی دو جلبک‌ دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
  • قابلیت هضم پاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
  • قابلیت هضم تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]

ک

  • کاه کسن تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
  • کاه گندم مقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
  • کربوهیدرات های غیرنشاسته ای تعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 45-54]
  • کیفیت میکروبی ارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
  • کوهان شتر مقایسه ترکیب اسیدهای چرب کوهان شتر بومی و آمیخته [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 49-56]

گ

  • گیاهان دارویی و عملکرد تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]
  • گاو شیری- اوسینک- همزمان سازی- تخمک ریزی- تلقیح مصنوعی بررسی زمان تلقیح مصنوعی در همزمان سازی فحلی به روش اوسینک در گاو [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 3-6]
  • گاومیش شیرده مقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
  • گاوهای هلشتاین بررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]
  • گراسیلاریا کورتیکاتا تعیین ارزش غذایی دو جلبک‌ دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
  • گوسفند بررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
  • گوسفندان عشایری بررسی وضعیت عملکرد تولید مثلی گوسفندان گله‌های عشایری استان مرکزی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 29-38]
  • گوسفند زل برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
  • گوسفند شال بررسی روند همخونی در گوسفندان نژاد شال [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 85-92]
  • گوسفند ماکویی بررسی چند‌شکلی اگزون چهارم ژن کاپاکازئین در گوسفند نژاد ماکویی با استفاده از روش PCR-SSCP [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 39-46]

ل

  • لامپ رشته ای تأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
  • لامپ کم مصرف تأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
  • لبنیات شیر گاومیش جایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
  • لیپدهای خون اثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]

م

  • متابولیت‌های خون اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیت‌های خون جوجه‌های گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
  • مرتع بررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
  • مرغ تخم‌‌‌گذار اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخم‌‌مرغ در مرغ‌های تخم‌‌گذار با جیره‌های بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
  • مرغ گوشتی تحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
  • مرغ مادرگوشتی پاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
  • میش ارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
  • مواد معدنی تعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
  • مواد معدنی بررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
  • مواد معدنی خاک ارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
  • مواد معدنی سرم ارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
  • مواد معدنی مرتع ارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
  • میوه کهور- دانه کهور- تجزیه‌پذیری تعیین قابلیت هضم میوه کهور (Prosopis Juliflora) به روش Ivivo و تجزیه پذیری دانه و میوه کهور به روش Insitu [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 65-72]

ن

  • نیاز متیونین تعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره رشد با استفاده از صفات عملکردی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 77-84]

و

  • وراثت پذیری برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
  • ویژه گی های شیر گاو میش جایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]

ه

  • همبستگی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
  • هوش مصنوعی فن‌آوری پردازش‌تصویر و مروری بر برخی نتایج استفاده ازآن در دامپروری [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 35-44]