آرتمیزیابررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
آزمون گازبرآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
آمیخته گریبررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
آنتی بیوتیکاثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
آنزیماثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
آنزیم آنتی اکسیدانیاثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
آنزیم کبدیاثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
آنزیم و شاخص های تولیدیتعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 45-54]
ا
استان ایلامارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
استان چهارمحال و بختیاریتعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
استان قمتحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
استان گلستانبررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
استان مرکزیبررسی وضعیت عملکرد تولید مثلی گوسفندان گلههای عشایری استان مرکزی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 29-38]
اسید آلیمقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
اسید آمینهپاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
اسیدهای آمینه گوگرد دارتعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره رشد با استفاده از صفات عملکردی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 77-84]
اطلاعات شجرهبررسی روند همخونی در گوسفندان نژاد شال [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 85-92]
الیاف نامحلول در شوینده خنثیبررسی وضعیت تغذیهای تلیسههای جایگزین در گاوداریهای صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
ایمنیاثر مقایسه ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتیبیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
امولسیفیکاسیون کاملتولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]
انرژی قابل متابولیسماثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
انرژی قابل متابولسیمبررسی وضعیت تغذیهای تلیسههای جایگزین در گاوداریهای صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
ب
بازده پروتئینپاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
باکتری های رودهبررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
باگاس نیشکرمقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
برآورد انرژی قابل متابولیسمبرآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
بزبررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
بلدرچین ژاپنیاثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
بنتونیتمقایسه تاثیر کاربرد جیرهای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
بیوشیمیایی سرم خونتأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]
پ
پایداری کرهتولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]
پاسخ ایمنیبررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
پردازشتصویرفنآوری پردازشتصویر و مروری بر برخی نتایج استفاده ازآن در دامپروری [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 35-44]
پروبیوتیکاثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
پروبیوتیکمقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
پروتئین خامبررسی وضعیت تغذیهای تلیسههای جایگزین در گاوداریهای صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
پروتئین شیر گاومیشجایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
پنیر سنتیارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
پنیرهای کشدارجایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
پودر سیراثر مقایسه ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتیبیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
پودر قارچاثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
ت
ترکیبات شیمیاییبرآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
ترکیبات شیمیائیتعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
ترکیب شیمیاییتعیین ارزش غذایی دو جلبک دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
تصمیمگیری چند شاخصهبررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
تفاله چغندرقندمقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
تلتلیسههای جایگزینبررسی وضعیت تغذیهای تلیسههای جایگزین در گاوداریهای صنعتی شیری استان زنجان [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 47-58]
تلفاتتحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
تلفاتاثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
توان تولیدیمقایسه تاثیر کاربرد جیرهای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
ج
جلبکهای دریاییتعیین ارزش غذایی دو جلبک دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
جو بدون پوشینهتعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 45-54]
جوجه ریزیتحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
جوجه گوشتیمقایسه تاثیر کاربرد جیرهای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
جوجه گوشتیتأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
جوجه گوشتیبررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
جوجه گوشتیبررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
جوجه گوشتیاثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
جوجه گوشتیمقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
جوجه گوشتی مادهاثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
جوجه های گوشتیتأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]
جوجههای گوشتیاثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
چ
چربی شیر گاومیشجایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
چندشکلیبررسی ارتباط ژنهای PRL و NPY با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 15-24]
ح
حذف اجباریبررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]
حذف اختیاریبررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]
خ
خصوصیات شیمیاییارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
خصوصیات لاشهاثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
خواص رئولوژیک کرهتولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]
د
دامپروریفنآوری پردازشتصویر و مروری بر برخی نتایج استفاده ازآن در دامپروری [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 35-44]
دانه جو ایرانبرآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
ر
ریختشناسی رودهمقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
رگرسیون لاجیستیکتحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
روش تیلی و تریبرآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 73-82]
روغن ماهیاثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
روند ژنتیکیبرآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
زئولیتمقایسه تاثیر کاربرد جیرهای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
ژ
ژن کاپاکازئینبررسی چندشکلی اگزون چهارم ژن کاپاکازئین در گوسفند نژاد ماکویی با استفاده از روش PCR-SSCP [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 39-46]
ژنهایPRL وNPYبررسی ارتباط ژنهای PRL و NPY با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 15-24]
س
سارگاسوم آنگوستیفولیومتعیین ارزش غذایی دو جلبک دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
سال زراعیتحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
سرمبررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
سیستم ایمنیتأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 55-62]
سمنانارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
سینرزیس فاز آبیتولید کرۀ کم چرب با طعم مارمالاد هویج [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 29-36]
ش
شاخصهای تولید مثلیبررسی وضعیت عملکرد تولید مثلی گوسفندان گلههای عشایری استان مرکزی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 29-38]
صفات بیومتریبررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
صفات تولید مثلیبررسی ارتباط ژنهای PRL و NPY با صفات تولید مثلی در مرغ بومی آذربایجان غربی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 15-24]
صفات کیفی تخممرغاثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
صفات لاشهمقایسه تاثیر کاربرد جیرهای بنتونیت و زئولیت طبیعی استان قم و انواع تجاری آنها بر توان تولیدی و صفات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 17-28]
صفات لاشهاثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
صفات وزن بدنبررسی صفات وزن بدن و خصوصیات بیومتری در بزهای آمیخته بومی قم با بز کرکی بیرجندی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 21-27]
ض
ضایعات سیباثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
ع
علف ماراثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
علل حذفبررسی علل حذف در گاوهای هلشتاین ایران [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 93-100]
علوفه سیلو شدهمقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
عملکردپاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
عملکرداثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 65-74]
عملکرداثرات مصرف سطوح مختلف روغن ماهی در دوره های زمانی متفاوت روی برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های گوشتی ماده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 81-92]
عملکرداثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
عملکرداثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
عملکردمقایسه جیرههای دارای پروبیوتیک یه همراه مخمر ساکارومایسس سرویسیه و اسیدهای آلی بر صفات عملکردی، ریختشناسی روده و شمارش باکتری های سکومی در جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 63-72]
عملکرداثر مقایسه ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتیبیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
عملکرد تولیدیتأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
عملکرد جوجه گوشتی و خط شکستهتعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره رشد با استفاده از صفات عملکردی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 77-84]
عملکرد رشداثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
عملکرد و فراسنجه های خونیاثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 29-38]
عوامل مدیریتیبررسی اثر عوامل مدیریتی بر عملکرد مزارع پرورش جوجه گوشتی استان گلستان با استفاده از سیستم تصمیم گیری چندشاخصه [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 3-10]
ف
فراسنجه های بیوشیمیاییبررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
فراسنجههای خونیاثر مقایسه ای سطوح مختلف پودر سیر (Alium sativum) و آنتیبیوتیک محرک رشد باسیتراسین در تغذیه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 83-94]
فلاوومایسینبررسی مقایسه ای سطوح مختلف عصاره آبی الکلی برگ گیاه آرتمیزیا با آنتی بیوتیک محرک رشد بر فراسنجه های عملکردی، بیوشیمیایی، ایمنی و جمعیت باکتریایی روده کور در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس 308 [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 7-20]
ق
قابلیت هضمتعیین ارزش غذایی دو جلبک دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 3-16]
قابلیت هضمپاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
قابلیت هضمتعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
ک
کاه کسنتعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
کاه گندممقایسه تفاله چغندرقند سیلو شده با کاه گندم و یا باگاس نیشکر با سیلوی ذرت در تغذیه گاومیش شیرده [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 59-64]
کربوهیدرات های غیرنشاسته ایتعیین اثرات پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای دیواره سلولی دانه جو بدون پوشینه با و بدون آنزیم در عملکرد جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 45-54]
کیفیت میکروبیارزیابی خصوصیات میکروبی و شیمیایی نوعی پنیر سنتی خیکی شمال استان سمنان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 57-64]
گوسفند ماکوییبررسی چندشکلی اگزون چهارم ژن کاپاکازئین در گوسفند نژاد ماکویی با استفاده از روش PCR-SSCP [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 39-46]
ل
لامپ رشته ایتأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
لامپ کم مصرفتأثیر استفاده از لامپ های فلئوروسنت و رشته ای بر عملکرد مرغان گوشتی [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 75-80]
لبنیات شیر گاومیشجایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
لیپدهای خوناثر استفاده از گیاه دارویی علف مار (Capparis spinosa) برعملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 3-14]
م
متابولیتهای خوناثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 19-28]
مرتعبررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
مرغ تخمگذاراثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم بر عملکرد و صفات کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار با جیرههای بر پایة ذرت و گندم [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 67-76]
مرغ گوشتیتحلیل تلفات مرغداریهای گوشتی استان قم در سال منتهی به مهر 1392 به روش رگرسیون لاجیستیک [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 51-58]
مرغ مادرگوشتیپاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم [دوره 4، شماره 14، 1394، صفحه 39-50]
میشارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
مواد معدنیتعیین ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم کاه کسن در شرایط برون تنی [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 37-48]
مواد معدنیبررسی وضعیت برخی عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون دام های منطقه شادگان در استان خوزستان [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 81-90]
مواد معدنی خاکارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
مواد معدنی سرمارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
مواد معدنی مرتعارزیابی وضعیت عناصر معدنی در خاک، علوفه و خون گوسفندان منطقه مهران در استان ایلام [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 25-34]
میوه کهور- دانه کهور- تجزیهپذیریتعیین قابلیت هضم میوه کهور (Prosopis Juliflora) به روش Ivivo و تجزیه پذیری دانه و میوه کهور به روش Insitu [دوره 4، شماره 15، 1394، صفحه 65-72]
ن
نیاز متیونینتعیین نیاز متیونین جوجه های گوشتی سویه آرین در دوره رشد با استفاده از صفات عملکردی [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 77-84]
و
وراثت پذیریبرآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
ویژه گی های شیر گاو میشجایگاه شیر گاومیش در افزایش تولید و مصرف شیر و لبنیات در کشور [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 59-66]
ه
همبستگیبرآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد در گوسفندان زل [دوره 4، شماره 16، 1394، صفحه 11-18]
هوش مصنوعیفنآوری پردازشتصویر و مروری بر برخی نتایج استفاده ازآن در دامپروری [دوره 4، شماره 17، 1394، صفحه 35-44]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد